Magánrendelő

A konzultáció során végigkövetjük a tünetek kialakulását, orvosi vizsgálatok eredményeit és laboreredményeket, majd egy személyre szabott táplálkozást, és életmódot, és táplálékkiegészítést beszélünk meg (Bélrendszer, immunrendszer regenerációját beleértve stb.). Ez az első konzultáció általában 2 és fél -3 óra hosszú, tulajdonképpen egy személyre szabott intenzívtanfolyam. Amennyiben valaki előadásainkon való részvételt követően, alapelveinket ismerve, esetleg már azokat követve jön az első egyéni konzultációra, az első konzultáció lényegesen rövidebb időt vesz igénybe, hiszen elég az egyéni szempontokkal foglalkoznunk. A későbbi találkozások nem hosszúak, érdemes egyszer kb. 1 hónap elmúltával, majd félévente-évente átbeszélni, hogy minden megfelelően működik-e, vagy korrigálnunk kell valamit.

Az egyéni konzultáció során átbeszéljük a javasolt megoldások gyakorlati megvalósításának lehetőségeit is, beleértve az élethelyzeteket, preferenciákat, az egyes alapanyagok elérhetőségeit is.

 

A megbeszélés részét képezi az egyéni helyzet stresszterhelésének figylembe vétele, ami eredhet egy túlterhelt napirendből, a pihenés, kikapcsolódás vagy a megfelelő minőségű és mennyiségű testmozgás hiányából, de kapcsolati, vagy belső konfliktusokból is, és amennyiben úgy tűnik, hogy ezeknek szerepe van bizonyos tünetek, állapotok fenntartásában, ezekre is keresünk a megoldási lehetőségeket. Ha valaki kifejezetten szeretné, beszélünk értelmes életet vagy vallásosságot érintő kérdésekről is, amennyiben ezeken a területeken vannak valakinek nyugtalanító, és ezzel az életminőségét negatívan befolyásoló kérdései, gondolatai.

 

A konzultáció nem helyettesít orvosi diagnosztikát vagy ellátást. Ez fokozottan érvényes akut egészségügyi állapotok esetén.

Itt olvashat a táplálkozás-, és életmód konzultáció általános menetéről, és az árakról.

  • White Facebook Icon