Bejelentkezés a HealWaysre

Egy általános táplálkozás-, és életmód konzultáció menete a következő: 

  • Az első konzultáció általában 1 óra hosszú, ekkor informálódom a tünetekről, és beszéljük meg, hogy miben tudok segíteni, miben nem, ill. hogy mindez mekkora erőfeszítést, anyagi terhet stb. jelent. Azt is elmondom, hogy milyen laborértékek ismeretében tudnánk hatékonyabban dolgozni. Adott esetben azt is megbeszéljük, van-e esetleg szükség szakorvos, pszichológus bevonására a probléma megoldása érdekében.​

  • A második konzultáció hossza nagyban függ az Ügyfél előismereteitől. Általában 3 órás, esetenként hosszabb is lehet. Ekkor beszéljük meg kompletten a személyre szabott étrendi és életmódjavaslatokat. Ez tulajdonképpen egy intenzív tanfolyam, minden témakörről jegyzeteket is adok. 

  • A további konzultációk 1 órásak, ütemezésük egyéni, az Ügyfél állapotához, igényeitől függ. A tapasztalat azt mutatja, hogy javasolt 6 hét után egy konzultáció. Később félévente, évente. Ilyenkor átbeszéljük, hogy mi az, ami működik, van-e szükség korrekciókra stb.

 

Egy óra konzultáció díja 12 000 Ft. Ez az általános táplálkozás-, és életmód konzultációkra vonatkozik. A HealWays-nél dolgozó szakorvosok (pl. pszichiáter, belgyógyász) ​díjazása ettől eltérhet.

​Bejelentkezni telefonon (+36 30 390 3986, H-P: 09:00 - 17:00), info@healways.hu alatt vagy az alábbi online űrlapon lehet.

Alapvetően krónikus egészségügyi problémákkal foglalkozunk, módszereink prevenciós szemléletűek. Akut egészségügyi panaszokkal kérjük, forduljon háziorvosához, ill. Illetékes szakorvosokhoz. Konzultációkat online és személyes formában is tartunk.

Üzenet elküldve!